0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kalınacak bi ara değil kaldığınız ara tüm samimiyetimle söylüyorum, net Fabia. Sıfır km mi alacaksınız bilmiyorum ama şu saatten sonra HTP'ye para verilmez, TSI TDI midiay bişi alın.
Skoda 1.2 70 bg ambiente dinamik aracın kötü yanları nedir?
yokuş çıkmaz demek biraz ağır olmuş. tabiki asılmıyor 1.6 araba gibi ama ben yokuşlarda sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum. klima performansı törpülüyor doğrudur.ş.içi 6.5-7 lt, ş.dışı 5.5 6 lt arası yakıt tüketiyorum. 1.2 tsi almak sürüş keyfi açısından daha iyi olacağı gün gibi ortada. tabiki aradaki farkı ödemek gerekiyor.tsi da daha az yakacağınızı da belirtmeliyim.
TSI motorun 1.2 hacimlisi çıkmış, dede teknolojisi mertebesine ermiş HTP, klima açık 4-5 kişi binersin çekmez, zaten normal çekişide zayıftır, uzun yolculuklarda yokuş neyin çıkamaz, 112 torku var. TSI'dan çok yakar. Atmosferik araba mı kaldı yahu, benim TDI PD bile artık traktör oldu geçen kız arkadaşım diyor bu niye traktör gibi ses çıkarıyor diye. (arabanın a'sından çakozlamaz, 4 lastik aldım 40 liraya desem inanır). 3-4 milyardan kaçarken pişmanlık yaşarsınız. Gidin adam gibi 1.2 TSI alın veya 1.6 TDI keyfine bakın arabanın.