Aşir bey; öncelikle gecmis olsun . düzensiz cıkan yirmilik azı dişlerinin tedavisi olmadıgı sürece , insana verdiği acıyı sadece yasayan bilir derim. malumunuz tahmin edebiliyorum. Baslıca operasyon diyebiliriz. 5 saat boyu bir gömülü diş için ugrasıldıgını bilirim . vede esaslı bir kökü cıkarmak meseledir . tamamen uzmanın maharetindedir. ki her Dis Hekimi kolay kolay yaklasmaz . bu konuda daha basarıları hekimlerden yardım isteyen cok hekim olmustur, bu gibi durumlar hala yasanmaktadır .
Bisturi sadece damağı dişten ayırır kolay bir işlevdir. Asıl sonrası önemlidir . sizin disinizi kestiklerine göre tahmin ediyorumki biraz gömülüydü. vede aeratör başlıgını neden peceteyle sarmıslar anlamadım . dediğiniz gibiyse su damlatıyordur etrafından bir manada bozuktur diyerbilirim . disinize damlayan sular o aeratör baslıgından damlamaktadır . ucunda frez takılı disinize degdikce disiniz kesildikce ısınır ve ısınmasını yanmasını önlesin diye sular damlar bir yandanda ağzınızda biriken tükürük ve o su aspire edilir .
Siz bunları hatırladıgınıza ve gördügünüze göre demekki canınız cok yanmamıs. şükürler olsun
Doktorların yazdıkları ilaclar özelikle diş hekimlerinin üç aşağı bes yukarı aynıdır . sizede cok iyi bir ağrı kesici vede antibiyotik verilmistir. bu durumda cok sıcak ve cok soguk yiyecek iceceklerden uzak durun derim .
Opera edilen kısmı kullanmamaya çalısın . umarım kısa sürede iyileşir saglıgınıza kavusursunuz .. yanlız bu 40 lira olayını anlamadım . normal rontgen filmi cekildiyse ucuk bir fiyat . bilgisayarda cekldiyse yine ucuk bir fiyat . panaromik film derseniz fifti fifti derim fakat 20'lik gömülü dişlerde panaromik filme gerek yok . anlamadım . biz insanlara bu filmi cektiğimizde'' birsey istemez gerek yok'' diyoruz ve herkezte bu film cihazı olmadıgı halde. cok garip yani . ücretlimi gittiniz klinkmiydi yoksa ADSM'mi ?
Sağlıgınız yerindeyse canınız sağolsun .. Diş teknisyeni olarak size son tasiyem dişlerinizi günde en az iki kere erinmeden cekinmeden fırcalamanız. gecmis olsun dileklerimle ..
Saygı Sevgileirmle