Karizma meselesi yaparım pinmem ben Anca sağlam bir motor olur,onuda biz alamayız zaten
:kafa: İş sadece karizmaysa skoda yerine ,salya akıtan markalardan birine binmek lazımdı Gökhanım.:huh:Sağlamlığa gelince o konu benim içinde önemli, önem vermesem çin malı fotosu koyup onu sorardım.Bu taiwan ,Kendi kategorisinde çinlisi bin lira, bu dörtbin lira.Sadece en pahalısına sağlam diye bakarsak kimse bişeye binemez sonra.:bnn::hoh:
sana Hell Cycle alalım abi, gözlükleri çeker kurulursun :hanz:
Süper olurdu ama chopper tarzı bana uygun değil ,kafada lüle lüle saç olması lazım hakanım:)
tek başına ayakta duramayan şeyin üstüne binmeyecen...:hanz::dede::dede:
Başkan doğru söze ne denir.
3 tane baba Kawasaki kullandım (ZZR 600, ZXR, ZX7), 2 tekerlekli yaratıklara bayılırım ama hanım ambargo koydu.
Hatta bir ara 250 CC Honda Forsight maxi scooter bile almıştım, şehir için ideal.
Yol,yer müsaitse güzel ama TR'de motorsikletlilere serseri gözüyle bakılıp yol verilmiyor, sıkıştırılıyor vs.
Hayırlısı olsun!
Hocam Bu referans listesiyle dolu motor yaşamını ve özgürlüğün tadını hanım ambargosuyla bıraktıysan bu sevgiyi ayakta alkışlıyorum.Maşşallah.
benim hanım da izin vermiyor aslında,ama durum kazakistan.Ayrıca yurdum da iki tekerin ne zor bir iş olduğunun Ben de farkındayım.Gönlümde yatan Honda touring modeli onu da iki A5 le takas ediyorlar.Hatta şu an ki piyasada o da yetmez üstüne bi de felicia verilebilir:)
Tüm değerli yorumlarınız için sağolun.Olaya korkarak bakıyordum.Yine öyleyim.:confused: