2002-2003 yıllarında bu aracın ( XS ) benzinli HB modelini kullandım.Ayrıca benim arkadaştada 2006 ( makyajlı ) model full premium HDI 307 SW var.Aracı çok iyi tanıyorum.Arkadaşımın aracı makyajlı kasa olmasına rağmen 3 kere debriyajı değişti.Ama onun dışında bi problem çıkarmadı gayette memnundu.Aracın ağırlığı fazla olmasına rağmen yakıtı iyidi ( dizel olduğu için olabilir ) benzinlisini pek bilmiyorum.Ayrıca hızlanması falanda fena değil o ağırlıktaki bir araç için.Benzinlisi daha iyi kaçar.Malzeme kalitesi ve işçilik kesinlikle bi VW group değil.Ama yeni kasa honda civic, yeni kasa toyota corolladan falan daha iyi.Ortalamalarda diyelim.Cam tavan mükemmel gerçekten.İstendiği zaman elektrikli perdeyle kapatabiliyorsunuz.Koltukları konforlu.Bayada geniş bir araç.Arka diz mesafesi falan baya iyi.Araç full olduğu için herşey var.Cruise control, 6 havayastığı, cam tavan, 5'li cd changer, ön ve arka kol dayama, otomatik klima, sis farları vs vs.Ama ben bu arabaya para vermezdim.Çünkü hertarafı boyalı
Ama temiz bir full SW ( makyajlı olursa daha iyi ) bulursanız kaçırmayın derim.