Hakan bu uslubuna bayılıyorum. Çok hoşsun!
--Konuştuğun gibi mi yazıyorsun?,
--Yoj-ksa özelliklle mi böyle yazıyorsun?
--eğer öyle ise zorlanıyormusun?
--Alışkanlık yapıp, diğer yazışmalarda da bu şekilde mi yazıyorsun?
Aslında normalde elbette böyle konuşmuyorum, yanlış anlaşılmasın, gerek Türkçe kuralları olsun gerek şive olsun normalde oldukça iyiyimdir. İstanbul'da büyüdüm, kolej mezunuyum. Yüksek düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Almancayıda rahat bir şekilde konuşuyorum.
Fakat babam Çankırılı aslen ve buna ek olarakda Ankara'da yaşayınca gerek babamın köyüne gittiğimde duyduğum şiveye hayranlığım olsun gerekde Ankara'daki yerli halkın şivesine âşinalık olsun, istediğim zaman konuşabilmemi sağlıyor. Bende sizin gibi gerçekten gerçekten çok hoşlanıyorum
Yani;
-Canım istediği zaman konuşuyorum muziplik olsun diye, özellikle kız arkadaşım gülmekten katılıyor, hâliyle dilediğim zamanda konuştuğum gibi yazmış oluyorum.
-Evet özellikle böyle yapıyorum, 2008 ÖSS sınavında 30 Türkçe sorusunun 30'unuda doğru cevaplamıştım gerçekten temizimdir Türkçe konusunda.
-Alışkanlık durumu yerine göre, elbette fakültemde bir öğretim görevlisi ile böyle konuşmuyorum fakat bazen arkadaşlar ile bazende dışarıda ne bileyim sanayiye gittiğim zamanlar falan bu şekilde konuşuyorum
Ah forum müsait olsada bizim köyün küfürlerini edebilsem. :lol: