Necvox 939 HD New Version
Cihaza genel olarak baktığımızda çok güzel çok kullanışlı ve özelliklerin fazla olması etkileyici.Özelliklerin hepsi harika çalışıyor şu 1 haftada her gün sık sık kurcalamama rağmen herhangi bir donma ve takılma sornu olmadı cihazın performansı çok güzel.Dokunmatiği çok hassas sesi RCD300'e göre çok daha güzel daha tok bir ses veriyor ve en güzeli RNS görüntüsüne sahip olması aracın içini komple değiştiroyor ve en çok merak edilen Radyo ve TV harika çekiyor hiç bir sorun yok...Beni en çok mutlu eden ise Necvox Başarsoft ile anlaşmış ve cihazda son sürüm İgo -8 yüklü
GPS alıcısı ve TV anteni oldukça başarılı Balıkesir'den gelirken ortalama hızımı 100 iken samonyolu televizyonu çok net gösteriyordu çok şaşırdım ancak 5-6 dk sonra yok oldu.GPS ise cihaz çalışır çalışmaz anında bağlanıyor bu da oldukça etkili
Bluetooth ise oldukça güzel ses karşılıklı olarak harika ancak gelen ve giden aramalarda isimlerin görünmemesi ve cihaz üzerinde rehberin görünmemesi bence eksiklik
Kısaca 3.700 TL 'ye RNS + opsiyonları ile beraber 8-9 bin TL 'yi bulabiliyor eğer bu parayı vermek istemiyorsanız full özellikli Necvox 939 HD New Versiyon mutlaka alın derim
Resimlere geçersek:
1-Necvox Genel Görüntü
2-Torpido Gözünde ki USB ve İpod Bağlantısı
3-TV Anten yeri
4-Geri Kamera
5-DVD,USB,SD,AUX Açılış Logosu
6-
dvd Menüsü
7-VCD Menüsü
8-USB Menüsü
9-TV Bölümü Kanal arama
10-TV ( Benim odamda ki TV 'den daha Net !! )
13-Bluetooh
14-İgo -8
navigasyon 15-Genel Görünüm
GEce Çekimleri : Eklenicek
Bu da geçenlerde araca Kil ve Wax yaptıktan hemen sonra yağan yağmurdan sonra ki booncuklanma net çekemedim birden bastırınca hızlı çektim elim titremiş
Boncuklar beni tatmin etti fotoğrafta net değil ama boncuklar dik ve sıkı
NOT: Yenis sürüm ne alaka derseniz , Cihaz yenilendi yenilende derken içimde ki sürümü yükselttiler ve mikrofon , TV alıcısı ve MFD ekranı ile uyumlu hale getirildi kısaca yeni sürüm harika oldu
kutuları arasında ki fark da :
Eski sürüm ( NEW yazmasına aldanmayın ! )
Bu da bizim aldığımız yeni sürüm Cihaz