bey tulah abi ayhan deyil orhan varmu vukaat bu arada yani bir arkadaşa damı takıcaz Cruise Control kolu öyle duyumlar aliyorum
ayhanmı yazmışım yaw çok pardon...
şuan kolda bi problem yok... tek sıkıntı sola sinyal verip döndükten sonra kol eski yerine gelmiyo... elimle alıyom... sağ tarafta o sorun yok...
evet bugün sizin müd. görüştüm. p.tesi akşamı veya salı günü ahmetin arabaya taktıracaz.. fiyatta anlaştık... p.tesi akşamı veya salı günü geliyoz... :ok:
bide orhancım kullanış senin dediğin gibi değil... normal yolda gidiyoz... diyelim 100... düğmeye bastık sabit gidiyoz... hız artırmak için res-on-of yazan ileri geri düğmeyi kapı tarafına doğru çekiyoz... hızımız arttı... hızı azaltmak için cc aktif hale getiren düğmeye tıklıyoruz... ileri geri düğmeyi sağa ittirmiyoruz... 100 le gidiyoruz... ileri geri düğmeyi sağa ittirdiğimiz zaman hız düşmeye başlıyo... 80 e kadar düştük diyelim... hiç gaza basmadan cc aktif hale getiren düğmeye bastığımız zaman araba kendisi 100 e kadar çıkıp tekrar sabitliyo... ben hiç gaza basmıyom... dün mustafayla sana anlatmaya çalışitığım buydu işte...:ok: