[:-]
27 ekimde elazığ skoda hürel de aracımın 40000 bakımını yaptırdım.ön balatalar değişim dahil fiyat 295 tl tuttu.Skoda nın servis fiyatı gayet iyi geldi fakar hürel den hiç mennun kalmadım.İlk önce aracı 15 16 yaşlarındaki bir çocuk yağlı elleri ve üstü başı ile içeriye aldı.En azından koltuğa naylon koruma koymaları lazımdı.Bunun için uyardım.Bakımın 1 saat süreceğini söylediler.1 saatte (skoda periyodik bakım tablosu) yapabileceklerine inanmadığım için bu sürede tüm bakımları yapılabilir mi dedim merak etmeyin dediler.Oradan ayrıldım bi süre sonra aradılar ön balata değişimi için onay istediler (90+30 tl) ve 1 saat dolmadan beni aradılar araç tamam diye.1 saat içinde skoda periyodik bakım tablosunda yazan kontrollerin yapıldığını hiç sanmıyorum muhtemelen filtreler vede ek olarak balatalar değişti.Evde faturayı incelediğimde 80+kdv bakım masrafı yazdığını gördüm.Yani bu skoda periyodik bakımda yazılan kontrol edilmesi gerekenler için alınan bi ücret.Ayrıca işcilik ücretide alıyorlar (25+kdv) hadi işcilik ücretini değişimler için aldınız.Kontrolünü yapmadığınız yerler için nasıl 80+kdv almayı hak ettiğinizi düşünüyorsunuz.Bu arada sol ön lastiğinde bijon kapaklarını takmayı unutmuşlar eve gelince fark ettim.Kısacası hizmet,ilgi,alaka sıfır
[:-]