Ağabeylerim kardeşlerim, çok yakın bir zamanda aracımı satıyorum. benim galeriler ve araç alım konusunda hiç deneyiyim olmadı sizden yardım almak istedim umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim :ok:
Başlıyalım;
Para konusunda 18.000 TL lik bir nakitimiz var arabayı babamla beraber alıcaz üstüne favoriti koyup bu miktarı 23.000 e çıkartıp bizimde araç pazarlarında ve benim internette araştırdığım belirlediğimiz araçlar var,
Öncelikle alırken dikkat ediceğimiz hususlar: 4 yaşından büyük olmaması,aracın dizel olması,donanımlı olması,bagaj hacminin yüksek olması,şık olması .1.6 sınırını geçmesin öğrenciyiz vergiyle uğraşmıyım bide
, araba bana ait olucak malum ağır bir duruşu olan araba istemiyorum,vectra passat gibi.
Benim beğendiğim ve yakıt konusunda iyi olan 2 araç var kafamda.
Skoda Fabia 1.4 TDI
Araba hakkında bildiklerim yakıtı çok iyi performansı beni tatmin edicek kadar iyi çünkü favoritten inip 2010 fabiaya binince farkı anlıyıcam herhalde,hız yapmayı sevmem beni yormasın bayırlarda,araba yüklü olduğundada bayılmasın. bizim sülale kalabalık değil yalnız yolculuklarda hep gözümün içine bakarlar ve uzun yolculuklarda dolayısıyla araba kalabalık oluyor o yüzden bagajda sıkıntı yaşıyıcamı umuyorum çünkü fabia işte orda gözümden düşüyor.tam istediğim gibi harika bir araç donanımıda yeter 2010 Fabia TDİ ambiante modeli düşünüyorum. 1 yaşında bir araç vergiside çok iyi sonuçta, ben çok seviyorum fabiayı işte ufaklığı beni düşündürüyor.
Gelelim benim favorime Ford Focus 1.6 TDCİ " partikul filtresi
"
Ben bu arabayı pazarda gördüğümde işte bu ! dedim. yalnız araba da biraz derinlere inince onunda 4/4lük olmadığını anladım.araba yakıtta çok iyi canavar gibi bir motoru var bagajı cok iyi iç mekan geniş model olarak 2006 düşünüyorum çünkü bu aracın yeni modeli bütçemi aşıyor araba 4 yaşından büyük olsun istemiyorum zaten,donanıma denilcek bişey yok ben bu arabayı 2.el alıcağım için yeterli kilometreyi yapmış ve partikul filtresinin değişilmemiş olduğunu görücem 4.000 TL ye yakın bir masrafı varmış bu konu hakkında yardımlarınızı istiyorum
Buda bir foto
Arkadaşlar şimdiden önerilerinizi bekliyorum yeni aracın ardından polisaj makinesi ve malzemeler içinde başınızı ağrıtıcam
Leon tavsiye ederseniz eğer modeli düşük geliyor benim bütçeme.
Roomster'ide kendime göre bulmuyorum çok güzel araç ama.