Dayım bu aralar sorup duruyor hangisini alalım diye.Sanırım corollayı sepetleyecek :++:
Mercedes C180
BMW 320 D
Honda CR-V
Kia Sorento
Hepsi sıfır km olarak düşünüyor vede sanıyorum hepsi aynı fiyat aralığına sahip.Yani 3000-5000 TL oynar diyor aralarında.
Bende ısrarla Skoda SuperB diyorum ama Skoda logosuna takmış bir kere
Bu seçenekler arasında Honda CR-V alacağına git Sorento al dedim.Eskiden zaten CR-V sahibiydi.Dedim yenisinde yine aynı tadı alırsın değişmez bişey..Tamam eskisi 2004 modeldi ve benzinli idi.Bu dizel olacak ama işte yemişim 4X4'ünü..Kıyıtırıktan 4X4..Sonuçta araziye zorlu yola giremeyecek..Girse bile çıkamaz
İnanın YETİ ondan daha arazi tipli..
Yeni sorento güzel, şık duruyor.CR-V ile aralarında sürüş farkı olmaz.Tipik uzak doğu aracı.Ama şu var Yeni sorento gayet güzel vede arazi kabiliyeli daha iyidir eminim..
Gönlüm C180'den yana..ama benzinli işte..Dedim dayıma alma benzinli.O da şimdiye kadar acımadı hep benzinli araba aldı.Ama şimdi bari dizel alda torkun keyfini yaşa.Hemde az yaksın..
BMW 320 D'ye karar ver dedim.İyi güzelde diyor arka koltukları corolladan dar..
Şu an kafası gidip geliyor.2. el istemiyor kesinlikle..Bu fiyatlardan yukarıda çıkmayacak kesinlikle.Daha farklı bir ufak segment düşünmüyor.Fiat-Reno-Skoda-citroen düşünmüyor.Kendisi emekli binbaşı, kendine yakışır bişey istiyor
Şimdi aklıma geldi Passat 'ta düşünebilir aslında..
Sizin fikirleriniz nedir?yazdıklarınızı aynen aktaracağım