Atay abim hızlı hızlı okudum sorularını tek bir mesajda cevap vereyim dedim ,
Öncelikle Şahkan Oto 'dan alma tercihin için kutlarım çok iyi bir yer ve kaliteli dir her konuda ilk oraya gidiyoruz örnek bizims stopları onlar sorunu bulmuşlardı sonra servise gittik hemen değişim talep edilmişti
1-Can'ın dediği Phılıps 2.nesil , Space ise 3.nesil 3.nesillerde ekstra elektromanyetik engelleyici de olduğu için araca zararı çok düşük oluyor ancak bu kış aylarında veya tünele girip çıktığında bazen farların akım farklılığı olduğu için yanmayabilir ve patlak lamba işareti çıkarsa telaşa kapılma abi bir sorun yoktur teorik de normal birşeydir
bunun 3.nesillerde olmıycak diye bir garanti kimse veremez Serkan Ustam ben en iyi Balastı takatım yine yapabilir dedi biz de kışın arada sırada oluyordu sorun teşkil etmiyor
Space de olabilir
2-Alırken H7 ve 4.300 K diye belirtmek de fayda var yanlışlık olmasın
3-Muayeneden sorunsuz geçiceksin
4-Far yükseklik ayarını sorunsuz kullanıcaksın servis de xenon takıldıktan sonra mutlaka ayar yapılsın ve farlarını aracın arka kısmında yük yoksa en yukarsa yani normal seviyede kullanırsan karşıdan göz almıyor zaten almaz merckli olduğu için ancak bagaja yük konulduğundan yüksek ayarını ayarlamak gerekiyor aklında bulunsun
5-Serviste hiç bir sorun çıkmaz her ne kadar VW SERVİSLERİ Xenon'a karşı olsada hiç bir sorun teşkil etmiycektir bizdd garanti sürecinde vardı servisteki adam bile orjinal xenon sandı yuh demiştim bende çaktırmadım
İlk açılışta 4.300 K 'lerin görüntüsü
10 saniye içinde beyazlaşıyor