Arkadaslar,
Bugun
BU LINKTEN (TIKLAYIN) Space marka H7-4300K, 3ncu nesil Xenon Kit siparisi verdim. (2010 ve 2011 modeller icin 4ncu nesil denilebilecek baska bir urun varmis.)
Urun linkte belirtildigi gibi 109.90TL iken GG'nin zaman zaman yaptigi gibi bugunku %10'luk indirimiyle bana 98.91TL'ye geldi.
Saticinin GG kullanici adi semtuning_mustafa olunca google'da semtuning diye aratarak kullaniya ulastim ve telefonla konustum. Istanbul'da oturan arkadaslar asagida verdigim linkten Aksaray-Istanbul'da bulunan Semtuning'e giderek urunu elden temin edebilirler.
http://www.semtuning.com/main/contact.asp Konustugum kisi Mustafa Bey, Space marka Xenon kitlerin tamaminin VW Uzay tarafindan ithal edildigini ve Turkiye'de satan herkes gibi kendilerinin de Uzay Oto'dan aldiklarini, urunun kesinlikle orijinal, 3ncu nesil oldugunu ve GG linkinde de belirtildigi sekilde arabada Xenon'dan dolayi olusacak herhangi bir arizanin VW yetkili servisi Uzay Oto'da giderilecegini, urunde garanti suresi kapsaminda (ampul icin 1 yil, elekrtik sistemi olan beyin icin 2 yil) herhangi bir ariza olmasi durumunda urunu kargo ucreti bana ait olacak sekilde kendilerine gondermem halinde arizanin giderilmesini beklemeden aninda yenisi ile degistirilecegini soyledi. Baska yerlerde 200TL civarinda olan urun sizde neden 110TL diye sordugumda, baska firmalar ayda 20 adet urun satarken kendilerinin 400 adet sattigini, bu nedenle Uzay Oto'dan baska firmalara gore 15-20TL civarinda daha ucuza aldiklarini ve surumden kazandiklari icin ucuza sattiklarini, elden alma durumunda GG komisyonu dusulerek urunu yaklasik 100TL'ye satabileceklerini soyledi.
Daha sonra Uzay Oto Aksesuar bolumunu aradim. Konustugum kisiye Semtuning'in sattigi urunun orijinal olup olmadigi konusunu ve fiyat konusunu sordum. Semtuning'e bu urunden sattiklarini, indirim yapildiginda Sentuning'in bu urunden yuklu miktarda aldigini, bu yuzden fiyatin normal olabilecegini soyledi. Internet alisverislerinde problem olabilse de Semtuning'in sattigi bu urunun cakma oldugunu dusunmedigini, urunun orijinal, Uzay Oto ithalati oldugu dusunuldugunde ilanda belirtildigi gibi olusabilecek arizalarin Uzay Oto tarafindan giderilecegini, Uzay Oto'nun ithal ettigi urunun arkasinda oldugunu soyledi.
Bu arada; urunun hem ampulleri hem elektrik sistemi Cin mali. Kadir'in dedigi gibi ampullerin Cin mali, Elektrik sisteminin Italyan mali olup olmadigini sordum, konustugum Mustafa Bey direk olarak VW Uzay'dan Ahmet Bey'i aradi ve bu bilgiyi sordu, Ahmet Bey de Italyan mali diye birsey olmadigini, urunun tamaminin Cin mali oldugunu soyledi.
Urun geldikten sonra fotograflarini, montajdan sonraki fotograflarini eklemeye calisacagim. Space Xenon kit almak isteyen basta Can ve Sercan'a ve dusunen diger arkadaslara faydali olur umarim.
Bu kadar arastirmama ragmen kucuk de olsa hala icimde bir tereddut var, insallah kotu birsey yapmamisimdir.