0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bi şey soracağım; ben hb den space h7 4300 k xenon aldım.hafif mavi beyaz yanıyordu farlar ilk zamanlarda şu iki gündür sağ taraf biraz daha açık yada beyazımsı gibi yanıyor sol taraf ise ilk günkü gibi.bu bir sorunmu yoksa olması gereken bişeymi.çünkü okuduğuma göre ampüller kullandıkça renk açıkması yapar deniyor.bu konuda bi fikir yada tecrübe paylaşırsanız sevinirim.
Balastların yerini değiştir karşılıklı
yeni konu açmak yerine burdan soruyum bizim araçta bir xenon var aldığımız adam paraya kıymış helal olsun güzel birşey taktırmış :ok: ayıptır söylemesi pek kaliteli rengi ve kuvveti çok hoşuma gidiyor(du) düne kadar :++: şimdi birşey olmuş sol taraf yanıp yanıp sönüyor hani florasan lambalarda olurya düzensiz bir şekilde bazen 3-5 snde bazen 1dkda bir yanıp sönüyor neyden olabilir?
Genelde balasttan olur, sonra ampul akla gelir. Balastların yerini değiştir ilk önce
irfan abi balastlar dediğin ne onu bilmiyorum nerden değiştirecem?
balastlar diyince birden fazla birşey sandım abi onun yerini değiştirmeyle ne gibi bir bağlantısı olabilir? bizdekini hemen sol farın arkasına koymuşlar,oynatmakmı lazım yoksa direk yerinimi değiştirmek lazım?
Birden fazla tabi, 2 tane Çok ilginç ama genelde işe yarar. Kablolarından ayırıp sağı sola, solu sağa geçir.