Şimdi yeni geldim arkadaşlar.Bizimkileri armadaya bıraktım ordanda konya yolundaki bayilere hücum
İlk önce peugeot' ya uğradım.Öncelikle şunu söylemeliyimki adamlarda araç zebil gibi.Hangi aracı istiyorsanız ellerinde mevcut.308 premium plus HDI sordum.Premium pluslar sadece auto6r ile geliyor.Benim için farketmiyor valla.Ellerinde gümüş gri, siyah ve köpekbalığı grisi mevcuttu.Hepsindede cam tavan ve tekno paket var.25 gün sonrada beyaz içi bej ( tam benlik ) döşeme gelecekmiş.Ondada cam tavan+tekno paket mevcut.Bana verdikleri fiyat beyaz renk olduğu için 46.000 TL.Premium plus dizel tiptronik cam tavan tekno paketli ( ön park sensörleri, bluetooth, usb vs ) fiyatı.112 HP ve 270 NM tork var.Ordan çıktım renaultya geçtim.Megane DCI privilage premium paket sordum.Adamlar şubata gün verdiler.Fiyatıda 48000 civarlarındaymış.Sport edition diye yeni bir seri çıkmış.Yine motor aynı fakat privilage kadar dolu değil.Ama 17 jantlar falan var ondada.Ellerinde bir beyaz birde mavi varmış.Mavi olanı konfor paketliymiş ( digital klima- elektirkli katlanır aynalar vs ) beyazı 39500 bıraktı.Maviside 41000 civarlarına bırakırım dedi.Ama 308 den sonra yavan geldi diyebilirim.Malzeme kalitesi 308' in daha iyidi.Birde 308 daha geniş.Sonra orda çıktım doğru Skoda' ya
Octavia TDI elegance sordum onlarda şubata gün verdiler.Yuhh dedim arkadaş.Siyah DSG var elimizde dedi o da 56800 TL ve indirim yapmıyorlarmış.Açıkcası sinir oldum bu tavırlarına.Dizel olunca böyleymiş.VW' de olan 1.6 TDI sorunu diğer gurup araçlarınada sıçramış anlaşılan.Maalesef ondanda umudumu kestim.Ordan geçtim fiata.Bravo 1.6 MJet sordum.Yine full olanından.Emotion kaldırılmış onun yerine dynamic plus koyulmuş.araç dıştan çok güzel.İçide güzel fakat kalitesi düşük diyebilirim.Arka diz mesafesi kısıtlı.Ellerinde beyaz renk cam tavanlı ve asist kitli 105 HP' lik bir araç varmış.Onuda 41500 TL' ye bıraktılar.Yani anlayacağınız bu 3 araçtan biri olacak.
Peugeot 308 HDI Premium Plus Auto6R cam tavan+tekno paket beyaz-bej 46.000 TL
Renault Megane DCI Sport Edition beyaz-siyah 39.500 TL
Renault Megane DCI Sport Edition Konfor paket mavi-siyah 41.000 TL
Fiat Bravo M-Jet 105 HP Dynamic Plus cam tavan+asist kit beyaz-siyah 41.500 TL