Daha öncede yazdım tekrar yazayım 10 senedir digiturk kullanıyoruz son 3 senedirde illegal alıyoruz yayımları ben kesinlikle deesiniz+server olarak kullanmamı tavsiye ederim icinde hep digiturk hem d-smart hem sky channel diğer ülkelerin maclarını veriyor daha bir çok platform var önemli olan senin çanaklarının kaç tane oldugu.6 aylik uyeligide 130 tl olması lazım platformların bütün kanallarida açık.
Gökhan hocam, bende durum şöyle, dreambox kullanıyorum, dm600 pvr kayıt yapma özelliği var. Server olaylarına bulaşmış durumdayım, 6 aylığına 50 tl server ücretiyle dsmart, digitürk, nova channels, sky paketleri, cyfralar,polsatlar ıvır zıvırlar ne ararsan var. Evde bir defa internetin varsa ona göre dremabox, impax türü bir cihazla ki bunların hd olanları da var, dm 8000 örneğin kafanız ağrımaz. Hatta ben sky ve nova paketlerindeki film kanallarını açıp, direk dreamboxa kurduğum yazılım aracılığyla altyazıyı çekip senkreon ederek türkçe altyazılı dolby digital surroundlu dolu dolu izliyorum, maçlar deseniz haddi hesabı yok, gene bir yazılım aracılığıyla o gün hangi maç hangi kanalda öğrenip direk o kanalı açarak maçı izliyorsunuz:)
Bence kararınızı bir daha gözden geçiriniz..:+1: