Geçmiş olsun Ömer.
Söz konusu işe yaramaz elemana kızmakta haklısın. Ama gene de itiraf etmek gerekir ki orda gaza asılıp geçişine izin vermeyişimizin sebebi mantığımız değil, gözümüzü karartan öfkemiz. Hemen hemen aynı yaştayız zaten. Benzer hislerle benzer hislerle hareket edebiliriz muhakkak. Ama bu şekilde her ne yaparsak yapalım, doğru yapmıyoruz işte. En azından bunu kafamızda adaleti sağlayan bir "doğru" olarak değil, anamızı, babamızı, arkadaşlarımızı ağlatacak bir "yanlış" olarak kodlamak lazım. Ki bir kere ya da hadi bilemedin iki kere yaptıktan sonra tekrarlanmasın bir daha.
================================
kendi haddini kendi bildirdi araba haşat bayramda arabasız kaldılar benim yaşlarımdaydı ama ağlıyodu ehliyetimde yok ne yapacam diye yanındaki arkadaşı rica etti polis çağırma arabanda bişey yok ehliyetsiz diye bende allahından bul deyip bıraktım bizde çok gezdik ehliyetsiz diye
gecmis olsun.. boyle durumlarda bu kadar caninizi sIkmayiniz, doldurun formu verin servise karsi tarafin sigortasi odesin..
Trafik bu herkes empatiyi ve kaliteli sofor olmayi bilmiyor maalesef.. Iyi Bayramlar..
Empatiden bahsetmiştik, değil mi Alpko ?:++:
===============
forumlarda dillendirilmeyecek kadar tilt oluyorum alayına, apaçiler ve yeni nesil otomobiller&ticari araçlar hakkında düşüncelerim tezlerim var hatta
Ticari araçlar hakkında "sosyoloji mastırı konusu" ifadesini önceden kullandığımı hatırlatırım.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2010, 23:50:35 Gönderen: SEAHAWK »
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]