O modçu makascı araba anırtıcı tayfanın evlatları imece evladı.
Gönülsüz acele fikişden doğmuş cümlesi.
Sende ne belanı mı arıyon ben o tarz gancıkları görünce artık hemen çekiliyom gitsin ipnetor bana dokunmasında, ver yolu gitsin aklının avlu duvarına şeyaptıklarımın...
Birde adamdaki zevke bak, ulan bütün arabalar zaten yavaş gidiyo beynine verdimin ne zevk alıyon yavaş giden arabaları otobüsleri geçmekten.
Dün buluşmada bi tane kartala turbo takmışlar adam burnout yapıp daracık sokakta yan verip duruyordu, milletin anahtarlarını topladım arabaları kenara aldık.
Konusu orada geçti ne dicem, Interstate-90 yolundayız Amerika'da otobandır ve state patroller gezer Dodge Chargerları ile, ben uyuyordum arkadaş kullanıyordu, uyandım anlattı polis ufak bi çevirme yapmış, bizim arkadaş hızlıca sinyal vermeden bi şerit değişip tırı sollamış.
Böle hareketlerde polis hemen arkada bitiyor aaaauuuuuwwwwww diye, bu makascıları veya bu tarz araç kullananları polis tutuklayıp Akıl ve Sinir Hastalıklarına sevk ediyor. Yani tımarhaneye koyuyor.
Sokaktan belediye ekiplerine it toplattıracaklarına bence daha ölümcül daha seviyesiz olan bu insansı az gelişmiş baba tarafından şımartılmış topoğlu tikican top çocuklarını toplamaları lazım. Bide ona buna ortadan akıl verir ağızlarını yaya yaya konuşurlar ağızlarının yayını zektiklerimin...
Basılır, süratte yapılır, arabada denenir ama kolunu kanadını bilmem naptığım çık çevreyoluna gece git orda tatmin ol debriyaja gaza frene bas orgazmını ol bacaklarını orda titret.
İcabında mahallelerde caddelerde yapıyorlar insan geçiyor okula liseye giden bebeler geçiyor vebalini nası ödersin yanaşmanın oğulları sizi.
Çok kızgınım ya ben bu atına atlayan kovboylara!
Oh be iyi oldu döktüm içimi