evet efe öncelikle hayırla bayramlar dilerim .. Arabanın resimlerini merak ediyordum , tahmin ettiğim gibi .Allah nazrlardan saklasın korusun , kazasız belasız kullanırsınız insallah .
bu arabayı cok yeni, bizzat kullandım test ettim.. deneme amaclı son 2 ayda bindiğim bir cok model aractan sonra mercedesin bu model arabası tek gecti ve beni ihya etti .. kusursuz promlemsiz.. Arabaya asık oldum diyebilirm ..
Alınabilir diye düsündüm isi ticaretine döktüm ilk olarak arabanın fiyatını sonra kaskosunu arastırmaya basladım 2,500 tl dediler kaskosuna . Bunu duyduktan sonra hep eksileri düsündüm zaten sanırım vaz gectim .. ama hic gecmek istemiyorum ... Arkadasım almıs cok yeni 1996 model E 230 . ''bil bakalım kac binde ''dedi 200 bin deyince ben o ''405 binde'' dedi hayret ettim inanamadım . kullandım arabasını kötü manada yorum yaparsak cok ayıp olur kusursuz diyebilirm . yok yok arabada . 26 bin tl vermis. (ben vermem...) ama gayet mutlu .
Bence C200 kasa alınacak vede biniliecek tek araba , ama memlekette sanayi olmazsa servis olmazsa bir bin olan bir sehirde böyle bir araba almak icin cok düsünürüm .. icinden cıkmamam zaten kapanır gider ... Hakkımızdan hayırlısı demekten baska caremiz yok yine sanırım ..
Hayırlı mutlu günlerde kullanmanız dileklerimle ..
İyi bayramlar..