3m in beyaz yumuşak olan bandı ise parçalanmadan çıkarmanın imkanı yok ama kırmızı olanlardan ise bir ihtimal ısıtarak ve misini yardımıyla çıkara bilirsin.
İade sırasında kullanılmış ürünü alırlarmı şüpheliyim hiç kullanılmamış hale sokman gerekebilir.
11.11.2010 16:07:24 şikayet-88347418
öncelikle hızlı sipariş için sizlereteşekkür ederim. ancak almış olduğum mugen tip cam rüzgarlığı sitedeki satış bölümde gösterilen resimden çok farklı düm düz bir rüzgarlık geldi. oysaki benim beklediğim mugen tip olan (aynen satışta belirttiğiniz resimdeki) rüzgarlık bekliyordum. biraz hayal kırıklığına uğradım. rüzgarlıkları yapıştırdıktan sonra farkına vardım. kendi kendime diyorum bunda bir gariplik var. lütfen konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
DİYE MSAJ ATMIŞTIM...
15.11.2010 10:59:51 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
Firma tarından gönderilen ürün stok kodlarında yaşanan bir hata sebebi ile tarafınıza farklı bir ürün gönderilmiş olabilir. Öncelikle yaşanan bu sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden özür dileriz.
Ürünün doğru olan ürün ile değişiminin yapılabilmesi için söz konusu ürünü bize aşağıdaki şekilde göndermenizi rica ederiz. Ürün elimize ulaşır ulaşmaz gerekli aksiyonlar alınacak ve kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.
Ürününüzü tarafımıza göndermeden önce
http://www.hepsiburada.com/rmaindex.aspx linkten kayıt yapmanızı rica ederiz. Sitemiz üzerinden yapacağınız kayıt formu arıza-iade departmanımıza ulaşacak ve kısa sürede kontrolleri yapılarak size bilgi mail gönderilecektir. Gönderim işleminizin kabul edilmesi durumunda size kargo gönderi numarası mail ile bildirilecektir. Bu numara ile ürünü Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli olarak tarafımıza gönderebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT : Doldurmuş olduğunuz Arıza/Değişim veya İade formunun onaylanması ürünün hepsiburada.com'a gönderilmesine verilen onaydır. Cihazın Arıza/Değişim veya iade işleminin onaylanması anlamına gelmemektedir. Ürünle alakalı işlemler firmamıza ulaşarak kayıt altına alındığında başlatılacak ve ilgili departmanların incelemelerinden sonra talebin uygunluğu kontrol edilerek işlemler tamamlanacaktır.
Firmamızın adres bilgileri aşağıda belirtilmiştir.
D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.
İnkılap Mah. Küçüksu cad. No: 70 Ümraniye/İstanbul
DİYE CEVAP GELDİ. İnşallah yarın söküp kargoya verecem.. değişimde bi sıkıntı çıkmaz.