Memleketin 4 teker ve türevindeki aktiviteli forumlara doygun olduğu kanısındayım. Bi cilala parlat olayı yoktu o da burdan yayıldı.
Ben bir DIY forumu açardım ama öle zektiri pohtan bişi değil, mesela kıral adamlar olacak anadım mı, hobisi otomobilse, hakkıyla bilen eden kişi olacak. Subap ayarını kendi yapan AhmetH ve türevi karakterler gibi mesela.
Biri ordan arabasını alacak, kullandığı anahtarlara, ölçülere numaralara kadar yırtılan aks körüğü nasıl değişilir, hangi gres sürülür, bilyalar nası toplanır resimleriyle anlatacak. 3 kuruşluk parça alıp bi avuç işçilik ödenmeyecek mesela.
Ama yok ben forumu ticarethaneye çevireyim dersen reklamda falan olsun diyorsan net cinsellik üzerine çalış derim veya o tarz bi forum. Jigololuk çok moda, ciddi paralar dönüyor. Para ile üyelik diye bişi var, işi kalitesiyle tutturursan avuçla para götürürsün, ibineler eş konusunda sıkıntı çektiğinden (talebin arz esnekliği meselesi, arz yoksa yüksek fiyata katlanıyorlar) para ödemede hiç sıkıntı yaşatmazlar. :++: :++: :++: :++:
Al bak buyur bu iş şikayetvar'a bile düşmüş
http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/630/f/617916