škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Havalandırma ızgarasından bozuk para kaçtı.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Pazar günü araca bayram sonrası temizlik yapayım dedim. Benim küçük yaramazıda alıp çıktık. Ben aracı temizlerken içinde oyun oynuyordu. Direksiyon başına geçti filan. Aracın minik gözlerinde bozuk para bulunduruyordum. Bizimki almış paraları konsolun ortasındaki havalandırma ızgarasından atmaya başlamış. Arabanın jetonla çalıştığını sandı herhalde.:haha: Üçüncü parayı atarken yakaladım. İkisi içerde kaldı. Neyse paraları almak için söktüm ızgara kanatlarını bir tanesini alabildim, diğeri borulardan aşağıya doğru süzüldü. :(

Kaçan para araca zarar verirmi? Nasıl çıkarabiliriz yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada söktüğüm ızgara kanatlarını doğru düzgün takamadım şimdi hepsi farklı yöne bakıyor.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Belki para ters bir şekilde kalıp filtre gibi tozun falan orada birikmesine neden olabilir. İnşaallah açılıp kapanan kapakçıkların oraya gitmez.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O kapak sökülüp elektrik süpürgesi hortumuna daha ince bir hortum bağlanıp içine doğru uzatılıp parayı emmesi sağlanabilir mi acaba?
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aslında ucunda mıknatıs olan bir telde indirilebilir. Ama nereye kadar gidecek zarar verirmiyim bilemiyorum.

Çevrimdışı agasarca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Vida benzeri şeyleri kablonun ucuna mıknatıs bağlayarak çekmiştim ama parayı çeken birşey yok ki. Para parayı çeker derler ama :)
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2010, 14:40:44 Gönderen: agasarca »

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Mıknatıs parayı çeker mi? Sanki çekmez diye sanıyorum/yada öyle hatrımda kalmış..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Servisle görüştüm, kalorifer motoruna zarar verebilir dediler. Kaloriferede ulaşmak için göğsün sökülmesi gerekiyormuş. :(

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Para mıknatısla tutulmaz,,,
büyük marketlerde teleskopik boru içerisinden üç ayaklı bir tutucu çıkan aparatlar satılır, en tepesinde bir düğmesi var bastığınız zaman içinden üç ayaklı tutucu çıkar parçayı yakalarsınız... düğmeyi bırakınca parçayı sabitlemiş olarak yukarı çekersiniz... hem de çok ucuz 2-3 tl gibi ,,, bende çok işime yaradı... resmini çekip yüklemeye çalışacağım,,,

Midedeki kontrolundeki endoskopi cihazı gibi
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2010, 12:11:46 Gönderen: hiko »
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: hiko;159802
Para mıknatısla tutulmaz,,,
büyük marketlerde teleskopik boru içerisinden üç ayaklı bir tutucu çıkan aparatlar satılır, en tepesinde bir düğmesi var bastığınız zaman içinden üç ayaklı tutucu çıkar parçayı yakalarsınız... düğmeyi bırakınca parçayı sabitlemiş olarak yukarı çekersiniz... hem de çok ucuz 2-3 tl gibi ,,, bende çok işime yaradı... resmini çekip yüklemeye çalışacağım,,,

Midedeki kontrolundeki endoskopi cihazı gibi

Parayı görebiliyorsan en güzel yol bu. Servislerde dar yere düşen-kaçan cıvata-somun için falan kullanılır  ;)

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Parayı göremiyorumki. İş başa düştü, evdeki eski bir web kameram vardı hala çalışıyorsa söküp kamera kısmını kablo ile uzatırsam endoskopi kamerası yapcam bakalım çalıştırabilirsem borudan uzatırım nerde olduğunu görmüş oluruz. Birde minik led lazım aydınlatma için.

Çevrimdışı agasarca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Suleyman;159839
Parayı göremiyorumki. İş başa düştü, evdeki eski bir web kameram vardı hala çalışıyorsa söküp kamera kısmını kablo ile uzatırsam endoskopi kamerası yapcam bakalım çalıştırabilirsem borudan uzatırım nerde olduğunu görmüş oluruz. Birde minik led lazım aydınlatma için.

Yaparsan fotoğraflı anlatım isteriz. Bir çok tıp teknolojisinin sanayiden alınarak geliştirildiğini öğrenmiştim. Bu olursa tersi olacak.

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: agasarca;159862
Yaparsan fotoğraflı anlatım isteriz. Bir çok tıp teknolojisinin sanayiden alınarak geliştirildiğini öğrenmiştim. Bu olursa tersi olacak.

Yapabilirsem tabi fotolarım.:ok: Önce bizim zıpırın elinden eski web kamerasını alayımda. Bozmamışsa söküp parçalayacağım.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kanala girerken videoda çekilirse süper olur :kiki: Eğer başarılı olursa egsozdan kamerayı sokup manifolttan çıkarız :kiki: :++:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;159887
Kanala girerken videoda çekilirse süper olur :kiki: Eğer başarılı olursa egsozdan kamerayı sokup manifolttan çıkarız :kiki: :++:

M.kunu çıkarmayalım. Paramı alayım yeter. :bnn: