Kaç zamandır yazayım diyorum ama işten güçten fırsat bulamıyordum. Kısmet bugüneymiş. Çalışmaları anlatacağım ama şimdiden söyleyeyim parayı çıkaramadım.:knp: Neyse devam ediyorum...
Sipariş ettiğim parmak kamera geldi ve işe koyuldum. Kameranın önünde lambası olmadığı için küçük birde led takmam gerekti. Vaktiyle kitap okumak için bir milyoncudan aldığım dandik led lambayı aldım elime.
Resimde gördüğünüz gibi ışığı idare eder.
Ledi söküp kablosunu bildiğiniz elektrik kablosu ile uzattım. Ucunu lehimledim bantladım filan test edeyim dedim fakat lamba yanmadı. :kafa: Kibarca küfürden sonra :ban: bantlar soyuldu, tabi sonra jeton düştü:blm:yav bu ledlerin artısı eksisi var çevir hemen.
Evet gördüğünüz gibi çalışıyor. :rock1:
Ertesi gün malzemeleri alıp işe gittim. Kamerayıda uzatma kablosu ile uzattım.
Led lambamızıda ucuna bantladık. Endoskopiye hazırız.
Havalandırma kanatlarını söküp daldırdım içeri...
Evet gerisinide şurdan seyredin. 10 dakikalık bir görüntü ama hepsini seyretmenize gerek yok. Gördüğümüz bazı delikleri v.s. para sandık ama değilmiş. Bu arada endozkopinin ne kadar zor olduğunu anladım kameranın kablosu sert olduğu için heryere giremiyor.
http://www.dailymotion.com/video/xfx92f_roomster-havalandyrma-kanaly_autoYapıcak bişey kalmayınca bismillah deyip çalıştırdım fanı.:aman:
Ve sonuç: eskisi gibi sorunsuz çalışıyor, demekki para motorlara kadar girememiş. Ardından bir kaç gün sonra airclim çam kokusu patlattım mis gibi oldu aracın içi. Şimdilik söktüğüm kanatlar yamuk geziyorum bakalım onları nasıl yapcam?
Okuduğunuz için teşekkürler...