ben aynı aracın manuelini 49 bine alıyorum. size göre pahalıya geliyor yani. bu arada bu fiyatı nereden aldınız?
bildiğin gibi fiyatı arz talep olayı ve okonomik şartlar belirliyor.
biz ramazanda nakit olarak beyaz renk için Urfa bayisinden 48.000, Adana bayisinden 49.000 lira fiyat almıştık.
o ara piyasada dizel oktavia yoktu ve bazı bayiler ellerinde kalan son arabaları satıyordu.
şu an piyasada aynı araba varmı bilmiyorum ama şimdi Antalya bayisi ile görüştüm ellerinde dizel oktavia yok.
Aralık ayının 2. haftası teslim edebilirim liste fiyatı 49.900 indirim yok, elimizde olmayan araba için fiyat vermek doğru değil dedi arkadaşım haklı olarak.
ama ulaşabildiğiniz her bayiyi özellikle Urfa ve Adana bayilerini bir arayın, her iki bayide gerçekten esnaf insanlar bizimle çok ilgilendiler.
belki ellerinde araba varsa fiyat konusunda yardımcı olurlar, gerekirse biz de telefon açar rica ederiz.
hayırlısı olsun diyelim, fiyatta indirim alamasanız bile boya koruma, koltuk koruma,motor koruma, kartel muhafazası, ecza çantası ve kauçuk paspas türünden hediyeler koparmaya bakın.
sağ olsun Adana bayisi bize koltuk koruma, motor koruma, ecza çantası hediye etti. kauçuk pas pas sözü var ama hala doğuşta olmadığı için temin edip gönderemedi. biz de buralarda bulamadık. orjinal paspaslara hiç bir şey uymuyor ve uyduruk pas pas kullanıyoruz. bir arkadaşıma yazın süperb aldık onda da durum aynı.
not: hangi vitesi tercih ettiğinizi bilmiyorum ama şimdiki 7 ileri triptroniclerde hem ses hemde sürüş zevki açısında sıkıntılar olduğu kullananlar tarafından belirtiliyor.
Amerikada bu şanzumanların garantiden değiştiği yönünde yazılar okudum. Türkiyade servisler normal bir problem yok diyorlar. garanti süresi içerisinde bir problem çıkartır servis kullanıcı hatası derse ya da garanti bitince sıkıntı yaratırsa bedeli 12.500 lira imiş bilgin olsun.