Araban çok şirin rengide çok hoş doğrusu kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah ! Araban benim örnek gösterdiğim 2004 Model fabia 1.4 TDi Classic model olandanmı ? Km de kaç kuruş yakıyor ?
Açtığım konuyla ilgili olarakta : Direksiyon Arıza ışığı yanıyormuş yolda giderken birden bire bazı kişilerde, bazende farlar falan göz kırpıyormuş, benim yerimde kim olsa tedirgin olur değilmi ? Kronik olduğunu söylüyolar forumlarda... Ben özellikle örnek verdiğim model için sorun varmı yokmu merak ediyorum doğrusu Alırım 2004 tdi dizel fabia 3 ay sonra direksiyon ışığı yanar çıkar 1500 tl masraf yanarım ))
teşekür ederim amin diyelim.
benim aracın aküsü ilk orjinal aküsü idi. aküyü değiştiriken sordum o dreksiyon sertleşme olayını akü azalırsao proplemi yapar dediler çünkü bu dreksiyonların hidroliği akü ile bağlantılıymış. arıza ışı yanmasına en büyük sebebi yine akü ile ilgilidir. Sonuçta farların göz kırpmasınını sebebi başka ne olabilirki? ben aküyü değiştirdikten sonra bende de öyle bir şey gösterge panelindeki ışık larsöndü yandı ama tamıiyle akü ile ilgili tekrarıdaolmadı..
benim araç 1.4 101 beygir benzinli...
araca iyi ce baktır sür ona göre al.
ben iki sene önce bir opel corsa aldım. alırken servise gösterdim iki parçada yüzeysel boya var dediler servise güvenerek aldım. aldıktan bir hafta sonra volandan ses geldi masraf 1500 tl, daha sonra tekrar servise gittik başka bir sorun için 80000 km dedikleri araba 200.000 km indirilmiş. 3500 tl 6 ayda zarar ettim. yani opel servisinin al dediği araba bu... o yüzden her arabanın farklı bir sorunu var veya olabilir. arabayı alırken iyi göster sen kendin karar ver.. ben arabamdan memnunum çok şükür sorunum yok rutin bakımlarını aksatmıyorum.. inşallah seninde sorunsuz bir fabian olur.