Benzinli otomobil varsa ve değiştirme imkanı yoksa (kişi aracından ciddi memnun olabilir en büyük etken) zaten LPG'den başka çare yok. Ama dertsiz bi LPG için kaliteli bir sistem takılmalı, o da çok para. O paraya kaç litre benzin alınır, kaç yılda amorti edilir o hesaplar ayrı mevzu kişi bilir. Benzinli 30 kuruş yakan bir aracım olsa mümkün değil LPG'siz binemezdim bu da bi gerçek.
Alakayada turp kim kimin Hyundai'sine bişey demiş, forumda Hummer'a, İnsigniaya binen ensesi kalın godamanda var daha ucuz araçlara binende
Kim kime ne demiş buluttan nem ısrarla çıkarılarak kapılmış enteresan :lol: Şahsa falan asla hakaret etmem zaten hiç birimizin hakkı yok hakaret kötü söz nereden çıkmış bilemedim hâşa ağzıma almam :++: :++:
Yokuş aşağı giderken anca görürsün demişsiniz ama ölçümüm objektiftir ve her türlü leyhte etmen yok edilmiştir, inanan inanır inanmayan inanmaz herkesin kendi takdiridir ayrıca bana ne
Önceden tanısamda tanımasamda zerre umurumda olmaz ilgilendirmez tanışık olma veya olmama durumu.
Kazasız cezasız ekonomik sürüşler dilerim saygılar :lol: