0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onu bende çok istiyorum da biri boşta olunca parıl parıl parlıyor diğeri kurum içinde çok komik bir görüntü Bunu da yazdım listeye, ustamla konuşayım ikiside çalışırsa gerçekten çok yakışır.
Çalışmayan uca mat siyah sprey sık
Heh heh heh kandırılan bir forumdaş daha :hanz: Teşekkür ederim, evet jantlar GTI tahminimden daha güzel oldu. Çıkma olmasına rağmen çok iyi durumda.Aslında dediğiniz gibi yüksekliği böyle bırakıp bütçeyi diğer işlere ayırmak var ama çok leylek oldu araba Bir de hazır sizi bulmuşken sorayım, Life ön tampon ne kadara mal olur
615 TL işçilik hariç fiyatı
Araba çok leylekimsi olmuş bu halde biraz sakat mazallah ani manevrada taklaya gelebilir dikkat etmek lazım. . İlk iş bence aracı alçatmak olmalı.Eksoz pek hoş durmuyor en kısa zamanda düzeltilmeli son susturucu olarak eğer kaliteli bir şey olsun diyorsanız supersıprınt alın derim hem sesi iyidir hemde kalite konusunda sorunsuz diyebilirim. Turbodanda o kadar korkmayın temel düşman kalın yağdır yağ seçiminize dikkat edin ve yağ aralığınızı kısaltın sorun olacağını düşünmüyorum Bu arada belden altı kırmızı folyolu haline göre güzel olmuş
Araca yapılacak bi iki şey ile süper olur:Dyay Allahın emri diye düşünüyorum:hanz:Ön tamponda öyle:Dabi yenisi takınca led felan döşiyeyim deme çök kötü duruyorarka tampon boyanıp egzoz ucu çıkarılırsa süper olur.şimdilik bu kadar:Dbu arada ön farlar gözüme hiç hoş gelmedi oda değişse fena olmadı hani:++::++::knp: