Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri..
Bu arada Baran arkadaşıma ayrıyetten teşekkür ederim bu konuyu dile getirdiği için..,, kendisiyle bugün görüştük ve o sayede haberim oldu bu konudan
:o:o:o:o:o (1 ay sonra)
ayrıyetten kendisi ile ilgili konuyu 1 ay sonra anca görüp de mesaj yazan biri olarak da kendimi de tebrik ederim.. :haha::haha::haha::haha:
Baran demeseydi haberim bile olmazdı.. Sağolsun kendisi çok ince düşünmüş foruma yazmış.. Detailing kısmına bakmaktan başka şeylerden haberim bile olmuyor (ayıp bana).. Moralim o kadar bozuktu ki bu konu ile ilgili, inanın sizlerden gelen mesajlar moralimi düzeltti, yanlız olmadığımı hissettirdi bana,, tekrardan tek tek teşekkür ederim herkese ve skodaturkey ailesine..
Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın, herkesin hakkında hayırlısını versin..
Ben kazayı ufak tefek morluklarla atlattım, ama inanın arabanın halini görünce ağlamamak için kendimi zor tuttum, işte o kadar üzerine titriyorsunuz, emek veriyorsunuz, aman boyasına, mekaniğine zarar gelmesin diye yemeden içmeden, gezmeden kısıp en kral wax'ı sealant'ı, malzemeyi alıyosunuz, ama bi anda BAAMMM.. bi kaza herşey gidiyor..
Bazıları diyecekki abi altı üstü demir yığını ayağını yerden kesiyor.. Doğrudur ama ben arabamı o kadar seviyorum o kadar bağlıyım ki, bi kalite yüksek lastik, wax, motor yağı almak için işe bir ay yürüyerek gitmeyi göze alıyorum, artık varın gerisini siz düşünün..
Tekrar herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için...