0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayrlı olsun...Sağlık sıhhat afiyette kullanın..Kazasız belasız insallah arabanın temiz! fotolarını da isteriz
toprak süper olmuş , kazasız belasız kullan yay-xenon şart
Kanka süper ya Renkte çok tatlıymış, Güle güle kullan :ok: Bir Buluşma iyi gider bunun üstüne
Vay amirim, artık Düzce'den benim Fabikle devam ederiz kamyon almışın :lol: :lol: Güle güle kullan, Allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin inşaallah. ESP var mı kaydırak bi ara :++:
Çok iyi fiyatBende görüşmüştüm bu araba ile ilgiliAma bizim iş yılbaşından sonra olacağından beklemedeyim Bu arada araştırıyorum tabi Geçen yüce otoda baktımen baz roomster 70000 de 70hp ıvız zıvır bişeyler var23000 den aşağı inmiyor aynı yerde style var 80hp 90000 de 24500 den aşağı inmiyor bugün bitane baktım baz yinebel altı boyalıymışbaktım direksiyonun göbeği allaha emanetin kapı cam otomatik tuşları yerinden oynuyoriçi allak bullak bildiğin pert21000 e bırakıyorlar galeriler hikaye satıcılar tam hikaye , ellerinde roomster varsa bişey sanıyorlarhele skoda bayiine nedemeli , 1. köprüden geçiyormuş ( kango vs geçemiyor ya ) dizeli yokmuş çok tutuluyormuş , kendi arabalarını kamyonet yerine sokuyorlar ortalama kazasız bir baz roomstere temizliğine göre 20-21000 eder bence Hülasa 23000 lere comfort Cuk oturmuş.Hayırlı olsun
Birde şu cam otomatiklerindeki sorun 2 tane tırnak tutuyor butonu onlar zamanla kırılıyor ondan takılma oluyor biz 1 kere değiştirdik tek değişimde olmuyor o panel komple değişiyor bu aralar gene aynı sorunu yaptı pakalım ne yapıcaz. . Fiyat olarakta en fazla 100 tl felan olması lazım..
düzce deki özel servis 130 tl olduğunu söledi. şuan öle idare ediyom. önümüzdeki hafta ank gidecem. fırsatını bulursam ordan çıkma bakmayı düşünüyorum.
Şahkan'dan Serkan Usta'ya da bir sor fiyatı