araba mı?
Araba bizim işimiz
O zaman bir danisalim:)
Ya Allahima bin sukur parami biriktirdim. Ama parasini eden araba bulamiyorum. Astra dedim, %50 alan pisman, mahkemelik olanlar bile var. Civic son kasayi begenmedim. Focus keza oyle icime sinmedi.Simdi TDI fabia geldi, diyorum optimal alip mis gibi gezeyim, cok sukur sadece motor, donanim (ESP) falan hak getire.
Volvo fiyatta ucmus, audi ucmus, vw (kaliteye baktiginizda nasil olsa satiyor diye) ucmus, octavia evde zaten 1 tane, 2. ye gerek yok diye dusunuyorum.fransizlari anlatmama gerek yok, chevrolet, fiat, keza oyle, D segmentine cikayim diyorum insignia veya superb, ya tek basinasin Serkan bu kadar buyuk arabalari ne yapacaksin diyorum. Bir de en buyuk handikap, arkadas kullandigim araba cok sukur eskimiyor, babadan miras bir ozellik, memur cocuguyuz, arabayi koruyup kollayacagim diye koynuma alip yatacagim
neredeyse. Hani begenmedim sat durumu da uymuyor bana. Octavia gibi nokta atisi yapmam lazim.Bir de kredi faizleri dusmeye basladi, bu gerilemede biraz daha bekleyip sene sonuna dogru hesapli bir alim apmak istiyorum. Yeni modelleri bekleyecegim biraz da
Kafada 40 tilki, birbirine degdirmeden cikacagiz bu isin icinden ya bakalim. Ya da seytana uyup girecegiz skoda bayii ne Allah ne verdiyse....