Hocam hiç kullanmadım :D.
Ama araç temize benziyor.
''Güneş yanıklarından komple boyalı''
diyor ama 97 model bir araba için normal
Bu arada satan adam arabasını baya övmüş :rm::rm::rm::rm: gören ferrari satılıyo der :D
hasan bey ne kadar boya olsada alt tarafı toros veya şahin parası,ama bu kadar donanım vede performans ne şahinde nede doğanda bulabilirler ayrıca o kadar donanımda çabası,perte çıksa bile 10 milyar gtmiş olur bindiği yanına kar kalır.
Arkadaşınızın durumu varsa çeksin krediyi alsın adam akıllı bir şey hocam.Bana bu tür araçlar hiç mantıklı gelmiyor eğer imkan yoksa bir kuş serisi bile bu araçtan daha iyi bir tercih olabilir.
:ok:10 milyar parası var felica alacağına bunu al dedim dolu dolu fyll bi araca bin dedim.şahin mi alsın bomboş.
Vatandaş makina mühendisiymiş arkadaş adına konuşuverdim.7 milyar masraf yapmış sorunsuz binecek diyor.Ama motor terleme yapıyormuş bu ne anlama geliyor bilemiyorum,anlıyan arkadaşlar yorumda bulunurlar herhalde.Ama işin enterasan yanı yarın bakmaya geleceklermiş sanırım bunuda alamadan gidecek gibi.arkadaş satılmazsa dönerim size dedi.Octi gibi olacak bu cıtroen de.:++::++::++:
hasan bey gitmez oldu tıkandı sanırım olacağı bu kadar fazla zorlamamak gerek,95 ile idare edeceğiz.zaten turker,sen,mustışahin beraber gidiyordu onlarda borsayla iştigal ediyor,borsanın durumuda kaddafi gitmediği sürece randıman vermicek gibi.