yae hakan sen bana bi ara lpg ile işim olmaz demiştin:bnn:,yanlışmı biliyorum yoksa?
Yav hocam Allah'tan daha ne istiyon ben anlamadım ki, alt tarafı bi araba devirdin forum kırmızı alarm sana araba arıyor.
Sence işim var mı LPG ile??? Yok... Bak; arabam dizel, 12 kuruş yakıyor, bir depoyla cehennemin dibine kadar gidiyor, az yakıyor çok şükür.
Diyon ki bu kadar param var, benzin pahalı diyede ağlıyoruz. Diyom git ufak dizel al rahat rahat bin, aman yok diyon Octavia konforu olacak illa ki, hani popmuz yumuşak seviyor belli. Git 1.9 TDI al, haaa hem parası hem vergisi yemedi çok, sağlamıda zor. İyide mal seçiyon, pek titiziz.
Madem gelirin ve paran belli, fakat beklentilerin bunlardan daha büyük ve titizliğin bir Ali Ağaoğlu edasıyla Bentley seçercesine taşkın, gider paşa paşa büyük, az eski ve LPG'li araba alır binersin.
La valla kadın seçsem senin araba seçtiğin kadar incelemem. Yani biz konforu olmayan küçük segmente binen insanların LPG ile işi hâla olmamakta çünkü gelirimizi, hesabımızı bilmekte ve atı kaşırken boku düşürmeme gibi gayretimiz yok, senin var, bu yüzden LPG ile işin olabilir.