Alıntı:
fenomen´isimli üyeden Alıntı
turker hcm o fiyat epey yüksek 25tl geçmemem gerek bütçe o kadar.ayrıca ambiante 1.9 almam yıllık 1000tl bandrol bana zor gelir. FSI ya da tiptronik VW tecrübem olmadığı için bi şey diyemeyeceğim ama LPG'li ambiante daha cazip geliyor bana. Ha az biniyorum lpg'ye gerek yok diyorsanız FSI'ların fiyatları daha düşük, bi elegance düşürüp binilebilir ama BENZİNLE. FSI'a tüp takılmaya başlandı hikayelerine inanmayın çünkü takılan sistemler %20-30'dan fazla tasarruf sağlamadığı gibi enjektör yakma ihtimaliniz var.
TDI 2005 olursa yıllık vergisi seneye 876'ya düşer, FSI'a göre sağlayacağı yakıt avantajı vergiyi telafi edebilir. En önemli artısı bu kasayı en rahat götüren motor olması, herkesin 1.9 TDI'ın verdiği keyif konusunda hemfikir olması...
Alıntı:
mc pherson´isimli üyeden Alıntı
Adam öğretmenden satılık diyor,ayrıca astarı macunu her haltı da biliyor. Bir öğretmenin boyada çıkacak macunu astarı boya kalınlığını bilmesi ilginç. Onu geçtim asıl olay bu aracın daha önce Kırıkkale Üniversitesi'nin rektöründe olduğunu söylüyor,öyle birşey kesinlikle yok. KÜ rektörü Murat Hocamıoz hem hondadan müşterim hem de oturduğumuz siteden komşumuzdur. Kendisi okula 71 AA .. plakalı 2.0 siyah bir megane II ile gider gelir. Özel olarak da turbolu bir civic.i ve BMW 5.20'si vardır. İlanın biraz şişirilmiş bir ilan olduğunu düşünüyorum. Aracı temizdir belki orasını bilemem ama ilan sahibi önce doğru düzgün bilgi versin. İlan konusunda katılıyorum. Ayrıca daha önce de yazdım, 3 ay durmuş bi ilanı prensipte direk elerim, hiç işim olmaz. Mutlaka birileri gidip bakmıştır. Beğenmeyenler yüzünden ilan sahibi ilan metnini iyice abartmıştır. Yoksa gerenk yok böyle şeylere.
Muhammed hocam max 1 aylık ilanlara bakalım. Ödeme ne zaman yapılacak size?