Hayırlısı olsun,
En azından hasar sorgusu diye bi şey var artık, medeniyetin gözünü seveyim...
Ben Fabia'yı sattığımda bu servis yoktu. Ama alıcı her şeyini bilerek uygun fiyata aldı. Şimdi satacak olsa hasar sorgusunda : Çarpma/çarpışma 5150 TL çıkacak Satan için cidden sıkıntı. Ama mesela şu da var, kazayı bizzat yapan kişi olarak o 5150 TL harcanmış arabayı gözü kapalı alırım başka kazası yoksa. Tertemizdi gerçekten. Bi araba 4 değişen 2 boyalı parça ile aslında hasarsız kadar temiz de olabiliyor.
akşamdan bu yana sorunsuz boyasız denen octilerde en az 2 hasar veya 4 hasar/kaza çıktı.kazasız olanlar böyleyse kazalıları varın siz düşünün.yaw hiçmi kazasız octi olmaz.yada octiler nazara mı çok geliyor acaba?inanırmısın turker bey trabzon da bi octi vardı lacivert 23750 mi ne yazıyordu a5 mpi adamla görüşmeden önce araştırdım 1 çarpışması sözkonusuymuş sonra elemanı aradım aracınızda kaza varmı diye,
-kesinlikle hocam zaten servis kayıtları mevcut dedi.
-ama ben araştırdım aracınız kazalı dedim,gün tarih verdim,şoke oldu.
-yahu olurmu kardeşim ben bunu servise soktum sorunsuz dediler bende öyle aldım dedi.
-wallahi bilmem öyle dedi tramer abi dedim.
-ben burda büyük bir gazetede gazetecilik yapıyorum dedi,yarın araştırıp bakacağım eğer dediğin doğruysa bu servisi süründürmezsem şerefsizim dedi.gazeteye vereceğim onları dedi.
-bende büyük bir sorunlu kazası yoksa ben yine talibim aracınıza dedim.yarın haber edeek bana bakalım sonuçtan haberdar edecek.banada teşekkür etti.aracı aladan buyana öğrenmedim ama bana kötü sürpriz oldu ben bu gece yatamam dedi.belki geceden bile servisin yolunu tutmuştur.yaw arkadaşlar bu servislere gidipte bunlara para veriyoruz,güveniyoruz,araç alıyoruz düşünün.hiçmi bu dünyada sağlam adam çıkmaz yaw.
iyi ki böyle bir teknolojı var.:ok: