yaw turker bey yedek anahtar işini çözdüm hallettik yani,fethiye skoda özel servisini aradım o kolay dedi.fethiye de yapılıyor dedi 250 tl verince dedi.hadi neyse onu hallettik dedim.bu defa tekrar aradım elemanı bu defa da şöyle dedi,
-bu araç 10-15 bin km sonra ağır bakıma girmesi gerek zamanı geldi dedi.bujı falan,termostat da değişecek dedi.
-araçta ayrı ayrı 4 yerde çizik var dedi birde sol ön çamurlukta avuçiçi kadar hafif göçük var,benbunları burda yaptıracaktım ama usta bir kaç günününüzü alır dedi,dedi.
bende vazgeçtim,bu şekilde alacaksan al ama masarafları düşeriz dedi.
bende dürüst davrandı diye teşekkür ettim.zira o kadar çok kafa karıştıracak ifadelerde bulunuyor ki,
- abi arabam da yürüyende motor da sorun yok saat gibi diyor,ama dönüp dolaşıp bu defada 150 bin km yapmış bu araca ben senin yerinde olsam binmem diyor.yani kafa hala kıyak adamda.yani yedek anahtar krizini çözdük ama başka şeyler çıktı bu defa.ama istersen gel beğenmezsen konya'yı gezmiş olursun mevlanayı ziyaret edersin diyor.
velhasıl zoraki süreç burda noktalandı başka octilere yelken için vira bismillah.nice 30 sayfalara:++::++:...
ya turker bey şu antalya serikte ki amcayı birde sen arasana benim yerime ben sana kontur atayım.ne dersin?
22750 ye eyvallah diyeyim ben.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2011, 17:17:36 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ