Bak abi dediklerime ek olarak söylemeyi unuttum telefonda, direksiyonun derisi falan yok, o kısmı elektrik bandıyla sarmışlardı
Vites topuzunun kromajından eser yok, bembeyaz plastiği çıkmış.
Bütün far ve cam düğmeleri soyulmuş.
Adamlar tirilyoner zengin, herifin kapıda yaldır yaldır son model 3.30Ci BMW'si var, adamların umurunda değil.
İçerde çay içiyoz, ya dedim bro siz bu arabayı neye karşılık kaça bedel aldınız.
Kem-küm cevap yok.
Ama araba hakkında bişey saklar bi halleride yoktu ne yalan söleyim.
Fakat kimsenin günahını almak istemem, sanırım onlarda bilmiyor ama 121.000'deki arabanın öle anası zikik olmaz. Tüm düğmeler, vites direksiyon uçmuş gitmiş. La Hakan şuna bi km ver deseler 350,000 km derim.
Motor yine iyiydi saçma sapan bi ses veya vuruntu hissetmedim.
Hakan'dan sana öğüt;
Bak Hoca, acemisin, saf temiz insansın. Alemi bilmiyon, millet göt olmuş taharetini bizden bekliyo, herkes anasının gözü. Sözüm bu siyah Elegance'ı satanlara değil ama, sen hala 24 milyara A5 Elegance alıp pırıl pırıl bineceğini sanıyon, bomboş umutlar içerisindesin. O araba FSI benzinli, devir teslimin hesabını yapıyon, git bakıyım burdan Muğla'ya kaç günlük ekmeğini yiyecek?
Git segmentini düşür, adam gibi temiz, az km'li dizel, az yakan çok kaçan bi araba al.
Daha çoooook hayal kurarsın sen....
Hani desem ki Muhammet Hoca esnaf para bok vs.. anlarım ama sen kaç yıllık maaşını verecen, belki içinde dişinden tırnağından artırdığın var, yengenin altınları vs... var. O arabaya 24 verilir ama sen-ben veremeyiz, layıkı değil. Senin kullanacağın gibi kullanılmamış.