0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu topic artık alınan arabaların boy boy fotoğraflarını hakediyor. Değil mi Muhammet hocam
evet turker bey ne demek lafımı olur aslında bugün deniz kenarında mangal yakmaya gittik iztuzu plajında ama plaka hala 41,48 olsun inş.ayın onbeşinden sonra inş hem paralanırım o zaman.para suyunu çekti.:++::++:
Hay gidi iztuzu Caretta-Carettalar gelir bol bol, bi tarafı deniz bi tarafı göldü, ben göle girdiydim :++:
Hocam daha plaka 48 olmadımı :rm::rm::rm::rm::rm:
Şubatın 15.de inş. kuruduk bu aralarda ondan hasan bey:++::++::rock1:
:++::++: Hocam bana verin arabayı ve evrakları verin 1 günde taktırmazsam o plakayı namerdim:D:D:D:D yeni plakanız : 48 FB 1907
:++::++:aziz yıldırımdan mı alacaksın onu yaw.önceden fb'liydim ama şimdi Allah'a şükürler olsun sporun s'si ile ilgim kalmadı.Futbol fanatizminden kurtuldumya çok güzel bişi.Önceden fb yenildiğinde değil berabere kaldığında üzülür kahrolurdum 15 yıl önce falan.Şimdi benim caminin yanıbaşında fenerbahçe gs öaçı var deseler hoca sana protokol tribününde yer ayırttık deseler dönüp kafamı bakmam.Ve o kadar çok rahatım ki sormayın.Stresten sıkıntılardan kurtuldum.Fb beni çok iqtiyarlattıydı.başım belkide ondan kırardı:++:.Haa dersen bu plakadan olsa takmazmısın farketmez takarım,ama fb diyede sevinç açısından ayran kesesi kadar refleks vermem.:++::knp:
hakan iztuzunda karettalar var ama göl yok yanlış yerimi tarifi ediyorsun yoksa yeni bir göl varda benim mi haberim yok.Köyceğiz gölü var ama dalyan gölü/iztuzu gölü yok.Ama karettalar var.
Yok hocam net eminim ben bi tarafı göl bi tarafı deniz olan plaj değil mi?