0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam yok artık yaaaaa bi FB liyi daha kaybettik plakayı aziz yıldırımdan alırız :++: ama FB liğin kalmamış gibi gözüküyor :++: neyse yaw kolay onlar ama hocam yapma ya ilgilenmesen bile ilgileniyomuş gibi gözük :++:
:++:kaybedeli yıllar oldu ama hala fener yenildiği zaman içim cız eder,demek ki hala kalıntıları var.
:++::++::++:hocam tamam o zaman :D kalıntı varsa sorun yok hala FBlisiniz
:knp::++::++:
yalan mı yaw :++::++::++:
:blm::kro::lol:
Muhammet abi plakayı şiddetle özel almanı tavsiye ederim sürekli araba alınmıyor sonuçta sizin oralardada uygundur fiyatlar 100-200 tl verip.Varsa çocuğunuzun baş harfleri olabilir yada 48 xxx 48 şeklindede alınabilir yada kafanıza nasıl eserse ben taktım bu plaka konusuna arabanın TC si gibi resmen insanın aklında kalmalı diye düşünüyorum yolda gören vay be plkaya bak desin arabada kral zaten Eğer imkanım olsa şu an değiştirirdim 34 ETM 34 diye tabi yoksa
teşekkürler kadir.ama benim araç zaten özel şu anda,çünkü ilçede bir bende var octavia başkada yok.plakası özel olmasa bile octavia özel bir araç.Dalaman da müftüde var a4 2002 model,birde fethiye müftüsünde var 2008 a5 mpı başkada yok.köyceğiz de vardı 2003 col. o da sattı.buralarda anlıyacağın özeliz.Ama plaka konusunda bi sorayım bakalım.:ok:
Hocam octi müftü arabası olmuş sizin orda :++::++: plakaya gelince özel olsun yaw bida böyle fırsat kaç kere gelir.İyice soruşturun
plaka şöyle olsun o zaman 48 fenomen 69 olsa iyi olur.69 doğum tarihim.(yanlış anlaşılmasın)
:ok::ok::ok: yada 48 muhammet 48 yada 48 muhammet 69 da olabilir :D:++: tabi bu kararınıza bağlı
:++::++:olabilir hasan bey:ok:,bu arada 80 direncini kırmak üzereyiz az kaldı.ha gayret...