Masallah, kazasız belasız iyi günlerde kullan Hocam,
teşekkürler mustafa bey ama senle görüşmeyi çok isterdim.çok centilmen bir dostsunuz.burada ki kardeşlik bambaşka bişi gerçekten.telefon açıp ilgilenmemn bile beni son derece memnun etti.:ok:
Ayrıca bu arac aiçin açtığım topiği sıkı sıkıya takip edip yorumda bulunan tüm forum dostlarına teşekkürlerimi sunuyorum.
Araın a4 den epey farkı var,özellikle iç hacim genişliği,sürüş keyfi,direksiyonun elektrikli oluşu mükemmel bişi.kokpit ve görsellik o biçim.şuda dikkatimi çekti ön cam buğulanmasında sistemi açtığımda anında 10 s demeden pırıl pırıl olması güzel.Arka park sensörüün cd çalarda ki görselliği de fevkalede.cd çaların sesi de gayet mükemmel.a4 ile ben kıyaslamam şahsen her yönden.koltuklar daha kavrayıcı daha iyi sarıp sarmalıyor sürücüsünü.Arka koltukların ve tavan genişiliği yine öne çıkan bariz özellikler.
Bana göre süspansiyonda güzel ve gerçekten süper bişi bindiğim araçlar arasında.Gece kullanımında arac karşılama ve kokpitin ışıl ışıl olması ayrı bir hava katıyor.Tavsiye ederim herkese.Octavia a5 üstünü kullananlar hariç.:ok: