0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
7.1 sehir ici icin ideal arabaya alıstıkcaa, gaz pedalının altında yumurtaa olduğunu düsünmeye basladıkca biraz daha düser
ilk aşk forumunda tivoli nickli Güven beyde dediğini demişti bana,yumurta olduğunu unutma:++: dedi ve hayret ediyorum ş.i 5.8 e5 karayolunda yakalayabiliyor ben şaşırdım inanın inş.bende o günleri görürüm.
ya ben inanmıyorum, simdi büyük sehirlerle diğer sehirlerin trafik yoğunluğu bir olmuyor. Misal ben ankdayım okula gitmek icin sabah 8 gibi cıkıyorum yarım saat dur kalk yapıyorum yarım saatte dur kalksız ama fazla bos olmayan yoğun trafikte gidiyorum okula vardığımda ortalamam 9.6 oluyor O arkadası ist ank kalabalık ve yoğun trafikte görmek isterim
Muhammet abi uzun yolda kastığın ve 90'ı gecmediğin sürece o ortalamayı tutturmak zor olmamalı, tabe cok sabırlı olmak gerekli
Biraz önce 1.6 FSI jetta kullandım. Şehir içi 8.1 'i zor yakaladım yav..Benzinde kullanıpta 20 TL 'lik benzin almak acı verdi parasını ben vermemiş olsamda
5,5 gibi rakamlar çok süper hocam.ben uzun yol ortalamasini 5,5 lt ile bitirsem arabanın beyni bulanmis derim.