0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayır yaw öle demeyin gerçekten şimdi izmirden bir tanıdık geldi formen aracı var 93 model onda bile aynı hepsi.toyota corolla da da hepsi aynı ama benimkide ise tamamen ters linkte görünenlerin tam tersi konumda konuşlandırılmış.benimde dikkatimi çekti.skoda fabrikasına mail atmayı düşünüyordum:++:şimdi vazgeçtim.
arkadaşlar gerçekten ilginç geldi bugün gördüğüm ve hatta içine binip 500 mtyolculuk yaptığım formenin dijital göstergeli grafik devir eğrisi vardı.ilginç geldi birçok formende yokmuş.
Nasıl bir formenmiş o öyle abi gönlünü çalmış bile :haha:
Eleman izmirde ikamet ediyor ve ordan almış 8 yıl önce emekli devlet memuruymuş.ilginç geldi gerçekten,üzeride skoda amblemi var orjınal çek malı üretimi.
Hocam çok mu beğendiniz o kadar ya :++::++::++:
ilk defa o araçta gördüm grafik eğrisi modunda şu ana kadar hiç bi araç o model bir araçta görmemiştim.octiyle takas ederse alırım:++::++::knp:
Alalım hocam :++: octinin üstüne kuma getirin :++::++:
hasan bey diğer topiğe yazmıyorsun :bnn::bnn:şu ürün gerçekten çok güzel octide ki eskidiği zaman bundan bi tane düşünüyorum kalite bişiye benziyor.şu ankiler kilitli orjınal paspaslar.
Bakıyım hocam anladığım birşeyse :D Dediğiniz gibi ileride düşünülebilir hocam ama bulmuşken kaçırmayın o zaman :rm::rm::rm::rm:
Araciniz hayirli ugurlu olsun hocam. Artik Muhammet Hoca da aracini aldi ya; forumun tikanikligi gider, bereketi acilir.:++: Hakan aracini satar, Megane ST'sini alir; sonra da Dogan'la ben Firestone'lari soker, yerine Turanza ER-300leri cakariz.:++:
Hasan bey sanırım buraya kadarmış ahanda burdan ileri tıkandı.endeks sonlandı.Halbu ki 100.endeksie ne kalmıştı şunun şurasında.
Hocam aracınız hiç fotosu yok mu merak ettim:)