0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eh hasan zorlada olsa sürüklüyor,tıngır mıngır gidiyor ama o eski şaşalı günler geride kaldı.
Dokunun Hocam Gaza :rm::rm: Siz Ne Kadar Yakıtta Rekor Denemesi Yapıyorsunuz Topikte Yapıyor :rm::rm: Azcıkın Fazla Yakınki Topic Şaşalı Günlerine Geri Dönsün :rm::rm:
yok hasan bu topiğe uğur bile takviye vermez oldu bu 2 kişiyle olacak iş değil.öceki ekip işiydi ama bu ekip eski günlerine geri dönmeli bi kerem.:bnn:
Tamam İşte :rm::rm: Hocam Nasılsınız?
hamdolsun işte yuvarlanıp gidiyoruz hasan.p.tesi antalya yolcusuyuz.oradaki ekiplerden tanışabilirmiyiz bilmem.birde bir gün antalya da olacağız ya,orada nerde kalmalıyım hangi otel uygundur yer bulabilirmiyim onları düşünüyorum.yoksa octi de mi konalıyayım hani diyorum.sabaha kadar octiyi rolentide çalştırsak klimayı da açsak mı hani diyorum.
10 Ağustosta Bende Antalyadayım :rm::rm:
ne ısın var bu sıcak havalarda orada.adam oruc tutumaz orda.hem orucun bozulma tehlıkesı de yuksek o tarafta
Evet, diyanet'in açıklamasına göre geçen yıl o civarda tutulan oruçların %38'inde sıkıntı çıkmış :rm:
yaklaşık 1.5 ay çok sıkı çalıştık işyerinde.ve tatilim ramazana denk geldi.kullanmayacaktım ama patron ''kullan,kullan'' dedi.bende çıktım izne :rm: Kafa dinlemek için gidiyom zaten.ramazan ayında karı kızla işim olmaz merak etme .1-2 gün tutamayabilirim oruç.geri kalan günler tutarım .
memlekette oruç tutana rastlamak gerçekten zor artık yurdum insanı kolayını bulmuş
Buralarda tutmayan pek yok, tutmayan da dikkat ediyor. Ama Kaşar Nuri bile 50'sinden sonra Allah'la yarışmayın demiş Cami duvarı mevzuu... Demek ki tutmuyor...