0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam araba gemi gibi masallahı var, ama bi masraf actımı parcasıda pahalıdır bunun, ustasıda zor bulunur, eski sahibi nasıl baktı dizel motoruna acaba, vs yinede keyif senin, sonucta binerken zevk almak önemli olan,
Bir de nedense (!) garantileri biter bitmez debriyaj baskı-balataları su koyveriyor bunların.:wnk:
Zaman ayarlı debriyaj sistemi :rm:Henüz citroen yeteri kadar güvenimi kazanmasa da genelde ekonomik arabalar yaptıkları ve içeridekilerin konforunu önemsediklerini düşünüyorum. (konfor kelimesini saxo için kullanmadım tabi saxo biraz sert araba)
1.6 heçdiay o kasayı kaldırır. Sonuçta bugün passatlara da 1.6 tdi koyuyorlar. Hocam sizin gibi benzinli arabayla rekorlar kıran adamın dizel performansı ne olur merak ediyorum.Aslında iç hacim yeter diyen için tam ekonomi canavarı araba, 2004-2005 xsara 1.4 hdi... Temiz olmak kaydıyla... Bugün Fiestada c3'te falan kullanılan motorun aynısı.
C3 ile aynıysa corolla d4d ile de aynıdır o zaman ben c3 le ikisinin aynı olduğunu hatırlıyorum.1.6hdi da bence bugünki şartlarda hem parça konuşunda hemde fiyat olarak 1.6hdi ile satılan arabalar gayet ulaşılabilinir seviyede. 407 ile adamın biri rekor kırmıştı.Muhammed hocam eminim onun rekorunun altına düşer:adm:
Tam octiyi satmaya niyetleniyorum illa bişi oluyor.Benzin 4.70 tl ye indi yarın için.
Hocam siz daha iyi bilirsiniz ancak yukarıdan mesaj mı geliyor acep?
=çarpışma testleri fena değil ama süspansiyon sistemi nasıl acaba onu bilmiyorum.yabancısı olduğum araç.1.6 dizel kaldırır mı aracı performansı nasıl dır acaba?