0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam bu 1.6 mı 1.8 mi orda 1.8 yazıyor.ayrıca cc,esp yokmu bunda?
Allah kaza bela göstermesin İnşaallah.Apaçi işi bir düşme olmamış. Gayet usturuplu kanımca.Bir de PUP plaka taktınmıydı, yeme de yanında yat olmuş kanımca.:ram::hanz:
Abi araba 1.8 T arkasındaki yazıda 1,6 yazıyor .Bunlarda CC ASR ESP yok EDL var sadece
"Abi araba 1.8 T arkasındaki yazıda 1,6 yazıyor "*********garip:)bi durum.ama sende imzanda 1.6i koymuşsun kafam tamamen karıştı:bnn:o zaman bende gariplik yok.ben o modeller özel olduğu için en full olanı zannediyordum.aslında 1.6 olsaydı cc taktırırdım ama bu defa esp li bi araç bakacağım.önceki satıcı esp var dediydi ist.gittiğimde bi baktık göremedim esp yi o zamanlar yeniliyormu içiliyormu:++:bilmiyordum sk0daturkey gediklisi değildik belki.donanım fala o kadar fazlaydı bile bana.ama şindi gözümüz açıldı.yetmez oldu donanımlar.
Biz bu haliyle altını sürtüyoruz birde yay olursa çala oynaya gideriz heralde Hayırlı olsun karter muhafaza tak diyicem ama o da hep sürter yere mazallah arabanın ayakları yerden kesilir Dikkat etmem lazım dahada sakata binmiş ön taraf hele doluyken düşünemiyorum Chipten haber bekliyorum dyno çıktıları ile Birde LPG işini nasıl yapıcaksın chipte besleyebilecek mi octiyi?
yaw o zaman hiç olmazsa bu forumda bari 1.8 t yazın.biz takılmayız sana.
Yakışıır Abi:Dbende bizimkinin arkasındaki TDI yazısını söküp HTP yazısını mı yapıştırsam mı ne etsem:hanz::hanz:
Heh,b.k değil kaka :++::++:
Sanki HTP taş arabası TDI'da V12 ya zaten :lol: