Valla tek ayak çift ayak bilmiyom bazen benimde dengem bozuluyo isyanı basıyom peder şöle bi gerilip seyrediyo sonra bi başlıyor sövmeye üstten 4 alttan 4 toplam 8 kata yayılan nidalarıyla .......................mın herifi pat küt bi giydiriyor, vahşet bitince ''siriyeee gakh lan hadi yürü'' dediği gibi (22 yaşındayım) bir bakıyorsun Anıtkabir'i bekleyen askerler gibiyim, yooo hatta bir William Munny gibiyim, acımasız, gözü pek, vahşi, affedilmeyen...
Onçün bu tarz şeylere para vermeye gerenk yok, anne terliği bile bende çok büyük kazanımlar yarattı, hâlada fırlatır canım annem, daha bu sabah parmağını balkonda bi yere çarpmış acımış gıcığına gidip sıktım boğuştuk, sonra oturduğu yerden terliği almaya yeltenince fişekledim, mesafe 1.5-2 metre kadarda olsa kaçabiliyorum artık, terlik elden çıkınca kuyruğuna basılmış kendi gibi fütürsuzca karnı içe çekerek başım ellerim arasında sıçrıyorum, ya karavana gidiyor ya da tehlikesiz baldır bacak bölgeme.
Bütün bunları bu büyük icat yapabilir mi? Yapamaz. Beden eğitimi hocaları lafı geçmiş, bizim Ankara Anadolu Lisesinde bir Bedo var, (B-ed-rettin Bo-zb-ey, hâla ordadır, okulun efsanesidir belki 25-30 senedir orda) bizi sıraya dizerdi erkekleri, karşımıza geçip ayağının önüne koyardı futbol topunu. Mesela en sağdaki adama bakıp en soldaki bana doğru bi abandıydı bi seferinde, daha toy çocuğum ergen bile değilim o zaman, suratımda şap diye patladı top, yere yatıp köy çocukları gibi anaaavvvmmm aneeevvvm diye kıvranmaya başladım.
O günden sonra hiç Bedo'nun odasından (camdan girerdim) voleybol topu çalıp kapalı basketbol sahasında futbol oynamadım, oynattırmadım
Her şeye bi îcat her şeye bi aparat, ver para, al bunu, mutlu ol. O ne lan? Şimdi bu 94-95 nesli ve sonrası hep söylerim bir acayip, kardeşlerimde öyle, ulan çocuk benden iyi bilgisayar biliyor utanmasa, ben hiç unutmuyorum ilkokul 1'de iken bi kere ödevi yapmadıydım elleri dert görmesin Sevgi öğretmen, yüzük dolu eliynen kafama saniyede 6-7 vuruşla bi girdi, çizik çarık yüzüm, sonra ilkokul 5'e kadar her gün ödev yaptım, olmasada yaptım
Şimdi kardeşim okula gidiyor, diyom hani la fasülyen abaküsün, hııığğğ o ne diye suratıma bakıyor? Vay efendim sistem gelişmiş, tümdengelim yok tümevarım varmış artık.
Bize koyardı fişi yazıyor Ali ata bak.
Oku lan dedi okurduk, okuyamazsan sopa.
Kolejdi bu yani 1996'da özel bir kolejdi evet, çok dayak yedim arkadaşlar
Şimdi ohooooo
Her hafta karneler çıkıyor, saçma sapan projeler faaliyetler veriliyor, öğretmenler çocuklara öyle iyi yaklaşıyor ki benden iyi davranıyor şerefsizim bizim kıza.
Sonra en ufak bi olumsuzluk görünce çocuk mal olup kalıyor şımarıklık yapıyor.
Bileklik takınca tek ayak üzerinde durabiliyormuşsun bak hele
Hasittirsin ordan, sınıfta maç yapıp floresanı patlattım diye önce elimde cetvel kırdı, sonra kucağıma 5 kiloluk sağlık topunu verdi, bu ders dikilcen dedi, ayak değiştirirken çift bastım diye tebeşir atardı, yerim bilekliğini