arkadaşlar daha önce far düğmesi otomatik yanmaya ayarlı olmamasına rağmen karanlık ortamlarda kumandadan octavia elengance mi açtığımda hemen farlar yanıyordu. genelde arabayı park ederken farları kendi elimle kapatıyordum benden sonra 2 dakika kadar daha farlar yanık kalmasın diye. 4-5 gündür kumandadan arabayı açtığımda farlar ister otomatik yanmada olsun ister olmasın hiç yanmıyor sadece kontağı takıp arabayı çalıştırınca kendiliğinden yanıyor neden böyle yapıyor acaba ben yine uzaktan kumandaya basınca hem araba açılsın hemde farlar yansın istiyorum. sensörde bir arıza olsa ben arabayı kapatıp giderken otomatik kısımda bırakıyorum ve en az 2 dakika sonra ben uzaklaştıktan sonra farlar kendiliğinden kapanıyor demekki sensörde arıza yok diye düşünüyorum. yada araba karanlıkta hissetmiyor desek kendini ama kontağı takınca neden hemen kendiiğinden yanıyor? ben menuden bir yerlerini kurcalarken ayarlarda bir şey mi yaptım acaba? yardımı olabilecek tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. yakında servis yok o yüzden servise göster derseniz en az ocak sonu şubat başı gibi tatilde bursaya gidebilirim en yakın orada servis kütahya için tabiki.