0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allah gani gani rahmet eylesin büyük bi insan kaybettik.ama hala yobazların boyle bı ınsanın arkasından konusması gercekten üzücü
eğer yobazlık dediğin o kadının fikirlerine katılmamaksa, o kadının dünya görüşüyle uyuşmamaksa, o kadının allah, ahiret, iman anlayışıyla uyuşmamaksa elhamdülillah ben bir yobazım... yobazlığımla çok mutluyum... gurur duyuyorum...
“Bu vesileyle şunu söylemek istiyorum; Türkan Saylan Hanımefendi’nin merhume annesi Leyla Hanımefendi’nin Müslüman olup olmaması konusunda dil uzatılmasından, Türkan Saylan fevkalade rahatsızdı. Kendisine de misyoner kafir gibi yakıştırmalar yapılmasından da çok ciddi şekilde rahatsızdı. Zira kendisine kafir denilen her Müslüman son derece rahatsız olur. Dileğimiz odur ki, bu yakıştırmaları yapanlar hiç değilse merhumenin ölüsüne saygı göstersinler. Çünkü peygamber efendimiz ‘ölülerinizi rahmetle anınız’ buyuruyor. Dileriz onlar sevgili peygamberimizin bu buyruğuna uyarlar. Şu kesinlikle bilinmelidir ki, Allah’ın rahmeti ve mağfireti çok geniştir. Hepimize yeter. Herkese yeter. Kimse onu kıskanmasın ne olur.”
Ölmüş bir insanın arkasından konuşup bundan prim yapanları dersek sanırım olur Allah CC rahmet eylesin.