Sen akıllısın tabi, yarın MyGökhan mybebe için isim arıyacak dur bakalım.
Neden ta'riz yapıyon ki şincik, asıl akıllı olan topluma fayda sağlayanlar sizlersiniz ama ben gerçekten kolay kolay geçinemiyorum.
Yok sakalını kes, ağzın sigara-alkol kokuyor, neden herkesle samimisin tüm okul seni tanıyor, yine mi sanayiye gidiyon, neden bana güzel şeyler söylemiyon, niye sana aldığım siviti hiç giymiyon, parfüm sıksana, bıktım beni kokoreç yemeye götürmenden, o kıza niye güzelsin dedin, saçımı kestirdim fark etmedin mi (kestirdiğide ya 1 ya 2 milimetre, bide para veriyorlar ona!), benim yanımda küfürlü konuşma, neden hep çayı kahveyi ben alıyorum, niye tiyatroya gitmiyoz, gel hadi şu filme gidelim (yav blu-rayi var bende), her derse girmek zorunda mıyız, niye xyz hocası sana fena değilsin dedi (çiçeği burnunda bi yar doç, VAG grup araç var iyi anlaşıyoz, çüş yani 30 yaşındaki kadın!!! ama bekar
), neden bana küçük şeyler hediyeler almıyon, hep mantıklı olmak zorunda mısın............................vs...................vs.......................
Yani ben bunları kaldıramıyorum çekemiyorum taşıyamıyorum olmuyor abi, şöle kendim gibi bi kız bulamadım belki 30 tane değiştirdim ama olmadı, hep kavga hep dövüş hep bela...
Anlamıyom ben bu bayanları iyi la ayrılak diyom e ayrılmakda istemiyor, la madem ayrılmak istemiyon ne diye o kadar çemkiriyon??
Ya da sorun bende, onçün ilerki yaşantımda pek düşünmüyorum ama bellide olmaz ya Allah bilir kısmet, fakat ben ciddi istemiyorum, korkuyorum yani evlilik güzel, kutsal bir kurum ama ben daha sevgiliyken yapamııyorum nalet!
Evlensek cinayet çıkar.