0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pardon ben ortadaki büyük dikdötgen göstergeyi y.b. zannediyordum.Orası bilgi ekranıymış öğrendim.Peki bilgi ekranında sadece simge yanıyor yani yazıda gözükmesi gerekmiyormu.Kılavuzda bazı yazılar var bende onlar yok.
hayırlı olsun cüneyt bey
hayırlı olsun, çok güzel araba 101 hp elegance sa koltuk ısıtması bile vardır.abs, asr,soğutmalı torpido.4 cam otomatik.
Sağolun.Doğru hepsi var yalnız ASR yok.Yani düğmesinin olduğu yerde hiçbirşey yazmıyor.
Motor nonun ilk 3 rakamı 462 şasi nonun ilk 3 harfiyse TMB Bu arada benim aracım 2000 model ama 2003 trafik çıkışlı.Ve bugün kasko yaptırmak istediğimde kasko firması 2000 model 1.4 16V Elegance yok diye cevap verdi.2001 var dedi.Bu nasıl bir durumdur arkadaşlar.Bir yanlışlıkmı var ortada.
2000-2002 arası 75 HP'ler AUA'dır, 2002 sonrası 75'likler BBY motordur. 101'ler ise 2005'e kadar AUB'dir, 2005 ve sonrası BBZ'dir motoru. Bu motor 101 ise AUB motordur.
Abi şartlandırmayalım bence; dur bakalım ne yazıyor ruhsatta.
VW'den habersiz motor ürettiyseler başka tabi Serkan'cığım 2 tane 101'lik motor var topu topu zaten AUB motordur o başka olamaz, olmamalı "bence" başka birşey çıkarsa vardır bir dalga o işte:D
Hahah, yok abi o yüzden dememiştim. Benim şüphem aracın 1.4 101'lik olmayabileceği yönünde. Daha önce internet ortamında birkaç kere karşılaştığım bir konu 68-75-101 hp karışıklığı.
Arkadaşlar motor no:462***Şasi No:TMBMD2***********2000 Model.Ayrıca ; VIN CODE yazılarak sorgulama yapılan yerden çıkan sonuçta "Škoda Fabia Elegance 1.4 16V 74kw" yazıyor.